Si te zgjidhni nje swimwear hijeshi plus size?

Si te zgjidhni nje swimwear hijeshi plus size?

Cili është rroba banje më e mirë për një bark të madh

Sot gratë dizajne të mëdha të trupit kanë bërë përparim të konsiderueshëm me opsione dhe përcaktime më energjike se më parë. Printime të jashtëzakonshme, vija, ngjyra të forta, printime të brishta - çdo gjë është e mundur sot, ndërsa zgjedhim dizajne të mëdha të veshjeve.

Për fat të mirë, blerja në internet ju sjell më shumë vendosmëri dhe rehati se çdo herë tjetër në kujtesën e fundit, kështu që ju mund të gjeni pa ndonjë shtrirje të përshtatshme për kostum ideal të larjes.

Fotografia kryesore: Swimsuits Plus Bathers Size Swimwear

Si mund të zgjedh një rroba banje hije

Këtu janë dhjetë lë të kuptohet se duhet të mbani mend kur kërkoni për stilet më të përshëndetura, dhe të këndshme swimwear:

1. Për trupat më të shkurtër përpiqen të bëjnë vija vertikale, kjo mund të shtojë gjerësi në trupin tuaj nga jashtë,

2. Përmirësoni gjatësinë e këmbëve tuaja me një kofshë të lartë të prerë,

3. Kërko për mbështetje të fortë gjoks me nën tela dhe cushioning,

4. Për një kostum të vetëm, përqëndrohuni në gjatësinë e trupit. Ju keni nevojë për një përshtatje të këndshme, tepër të shkurtër dhe ju do të zbuloni përshtatjen zhyten në shpatullat tuaja,

5. Kërkoni rëna të gjera të shpatullave - ato japin më shumë ndihmë dhe ngushëllim

6. Ngjyrat e ulëta, për shembull, errësira kanë një ndikim të këndshëm,

7. Për stomakun më të madh, përpiquni të bëni dy pjesë - ata janë në modë, të rehatshme dhe argëtuese!

8. Kërkoni stilet e kostumit të larjes që ofrojnë kontroll shtesë të stomakut,

9. Tërhiqni fundet e shmangur për të mbuluar kofshët dhe fundet substanciale,

10. Pareo përfundon dhe sarongs jo vetëm mbulon çështjet e zonave, ata janë po ashtu shumë të zhurmshëm.

Si të zgjidhni një swimwear plus hije plus size

Dy pikat kyçe për të kërkuar kur kërkojnë swimwear është madhësia dhe ngushëllim. Ju do të duhet të zgjidhni një madhësi që ju përshtatet më së miri. Në rast se kostumja juaj e larjes është shumë e vogël, do të shfaqen gunga.

Për shansin që planifikoni të jeni dinamik në veshjen tuaj të tenisit, për shembull, duke marrë një interes për sportet e ujit, një kostum me një copë ose një tankini të pajisur janë vendime mbizotëruese.

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment