Keni një kohë të shkëlqyer nën diell në rroba banje MiMorena!

Keni një kohë të shkëlqyer nën diell në rroba banje MiMorena!

Çfarë mund të veshin në plazh përveç një rroba banje

Hedhja në ujë është e bukur, veçanërisht në shtrirjen e gjatë të verës. Natyrisht, në shansin që ju keni ndërmend të shkoni në ndonjë ishull të arratisjes në një ishull të jashtëzakonshëm (ose nëse asgjë tjetër nuk është një vend me atë lloj të lartë

Marrja e një ngarkese nga dielli dhe bregdeti dhe nga gjërat e ndryshme që e shoqërojnë atë (si përshëndetjet e shikuesve nga njerëzit atraktivë, duke pasur tan tuaj) nuk kufizohen në lloje dhe madhësi të caktuara të trupit.

Me të vërtetë, duke mos qenë i imët dhe të gjithë mund të bëjnë një ngurrim shikuar me mundësinë e derdhjes së rrobave dhe duke demonstruar disa lëkurë (mirë, shumë lëkurë), megjithatë nuk ka nevojë të jetë një takim i rëndë, sidomos me astonishën e Avenue

Çfarë duhet të veshin për mësimin e notit

Me të vërtetë, linjën e veshjeve me peshë të përmasave të MiMorena nuk përputhen në asnjë mënyrë me një madhësi më të madhe. Planet dalin nga printime brilante, tropikale, në pamje gjithnjë e më të rafinuar dhe më të pasur. Rruga ka skirtinis, kostume banje, dhe swimdresses që thjesht do të bëjë yo

Linja e swimwear e MiMorena ka për qëllim të fut në stomak me barkun e saj të brendshëm, për t'ju dhënë më shumë kontroll dhe për t'ju bërë të dukeni të zbehta. Shkurtimet janë po aq të shkëlqyera, duke luajtur formën femërore lart, dhe nëse zonjat rinore franceze janë të gjalla th

Shkurtimet MiMorena të swimwear do të plotësojnë avantazhet tuaja dhe hotshot figurën tuaj, madje edhe të ju ndihmojë të bëni një shlyerje komplimentuese në shansin jashtë që keni nevojë për të.

Rrobat më të mira të veshjeve të plazhit MiMorena

Zmadhimet shtrihen nga tone natyrore në ngjyrat e zymta gjithnjë e më të shurdhër, si forca e errët dhe detare blu, për të ndihmuar që të dobësoheni. Shkurtimet e fushave do të ngrejnë gjoksin tuaj dhe do të zvogëlojnë konsideratën në lidhje me stomakun tuaj, dhe gjithashtu do t'ju japë një shtrirje më të madhe

Gjithashtu, MiMorena ofron një metodë zgjedhore për të fshehur nëse në çdo moment ju hezitoni, me kaftën e tyre jashtëzakonisht të shkëlqyeshme - është e freskët dhe e këndshme, me një zonë të qafës së V-formuar dhe strukturë komplekse për të ndihmuar në hollimin e figurës tuaj,

Përpjekni kostum Bali të gjallëruar me rrobat e gjera, kështu që ju mund ta mbani atë si një fener apo si bandeau, e cila në çdo rast duket e jashtëzakonshme me ngjyrimet e saj energjike. Ose nga ana tjetër ju mund të vendosni në skirtini Batik të përzemërt MiMorena, e cila ka një

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment