Fashion clothing
Fashion clothing
 

Si ta bëjnë lëkurën më pak të ndjeshëm?

Si ta bëjnë lëkurën më pak të ndjeshëm?

Fashion clothing
Fashion clothing
 

Lëkura e fytyrës është një nga lëkurat më të ndjeshme në trupin tonë, ka shumë mënyra për t'u marrë me lëkurën e fytyrës, të gjitha mënyrat janë bërë në mënyrë që lëkura e fytyrës së tij ende të duket e mirë. Kjo është bërë kryesisht nga gratë, jo vetëm që disa gra bëjnë këtë.

Por jo të gjithë kanë të njëjtin lloj të lëkurës, kështu që kërkon trajtime të ndryshme. Për lëkurën me vaj përdorni kozmetikë jo-kozmetike ndërsa për lëkurë të thatë, përdorni joacnegenic dhe mos shpesh lani fytyrën tuaj duke përdorur sapun.

Prandaj, mos përdorni në mënyrë të shkujdesur të gjitha llojet e kozmetikës. Duhet të jemi të kujdesshëm për të përdorur një produkt, e jo produkti nuk është i qartë se çfarë përmban ai. Mos lejoni që lëkura jonë të ekspozohet ndaj sëmundjeve të shkaktuara nga këto produkte.

Ka kaq shumë gra që përdorin produkte të bukurisë pa u konsultuar me një mjek, pa e ditur se çfarë përmbajtjeje ka në produktet e bukurisë që përdor, dhe përfundimisht rezultatet nuk përputhen me dëshirat e tij.

Prandaj, të gjithë pacientët me Skincare duhet të konsultohen para se të përdorin një krem ​​për të trajtuar problemet e lëkurës së fytyrës në mënyrë që të sigurojnë zgjidhjen e duhur për shëndetin e lëkurës së pacientit 🙂

Botuar fillimisht në blogun IdaDRWSkinCare
Këshilla private dhe produkte që blejnë në WhatsApp me Ida, në anglisht dhe indonezisht: 006282236957687
Fashion clothing
Fashion clothing
 

Artikuj të ngjashëm

Fashion clothing
Fashion clothing
 

koments (0)

Lini një koment

Fashion clothing
Fashion clothing