Si të zgjidhni kostumin e duhur për ju?

Si të zgjidhni kostumin e duhur për ju?

Si të zgjidhni kostumin e duhur për ju?

Një kostum i mirë është një zgjerim kritik në çdo dhomë magazinimi. Pavarësisht nëse ju nuk duhet të shqetësoni me një padi sot, askush nuk mund të tregojë me të vërtetë kur do të keni një mbledhje të domosdoshme, një takim pune të ardhshëm ose një shërbim përkujtimor për t'u vizituar. Mbajtja e një kostum në dhomën e magazinimit ju inkurajon që të siguroheni që do të jeni gati. Qoftë ashtu siç mundet, në rast se nuk keni kërkuar kurrë një kostum, mund të gjeni se nuk jeni të sigurt se si të blini një kostum. Hetoni këto këshilla për të kërkuar kostume për t'u siguruar që të vendosni për vendimin e duhur.

Fillimisht, para se të blini një padi, duhet të siguroheni që të kuptoni se cilat janë vlerësimet tuaja. Vlerësimet që ju do të kërkojë janë: inseam (brenda gjatësisë këmbë), qafën tuaj, supet tuaja, një distancë të sigurt tuaj, gjoksin tuaj, dhe midriff tuaj. Sidoqoftë, mos u përpiqni t'i merrni vetë. Është e vështirë për të marrë vlerësime të sakta të gjitha vetëm. Në shansin që ju nuk mund ta zbuloni dikë që të marrë vlerësime para se të shkoni në dyqan, kërkoni që një shitës t'ju ndihmojë.

Kur e njihni vlerësimet tuaja, duhet të zgjidhni se çfarë lloj padie ju duhet të kërkoni. Kostum me një dysheme është stili më i njohur. Kjo kostum është planifikuar me qëllim që pallto të ketë një kolonë të vetme të sigurt që kapet si një këmishë. Ju mund të zbuloni këto kostume me dy, tre ose katër kapëse. Për pjesën më të madhe, kapja bazë në këtë kostum lihet e liruar kështu që padia nuk grumbullon dhe tërheq. Me përjashtim të rastit që ju nuk bëni kujdes për mënyrën se si duket një kostum i vetmuar me gji, në atë moment mund t'ju duhet të shihni dy kostume të gjirit. Këto kostume kanë dy vija të kapur dhe njëra anë e kostumit mbulon anën e kundërt kur është e lidhur.

Tjetra, ju duhet të merrni parasysh tekstet e përshtatjes. Ju mund të zbuloni kostume të prodhuara duke përdorur qethjen, rroba dhe poliestër në mënyrë të konsiderueshme. Në çdo rast, kostume qethje janë më të njohurat, dhe në dritën e rrethanave aktuale. Një kostum prej mëndafshi është më i freskët në mes të vitit dhe më i nxehtë në dimër se sa kostume të bëra me filamente të bërë nga njeriu. Kjo është arsyeja që qethja mund të pushojë. Ju mund të zbuloni qeth në ngarkesa të lehta, të mesme dhe të konsiderueshme, kështu që ka shumë të ngjarë të zbuloni një kostum që është ideale për atmosfera të ngrohta ose të ftohtë. Për më tepër, qethja me të vërtetë mbart mirë, veçanërisht nëse veshja është bërë me qethje të stofizuar.

Në shansin që ju nuk mund të vishni qeth për shkak të ndjeshmërisë, ju mund të zbuloni poliestër ose kostume materiale. Poliesteri nuk ngrihet vetëm si qeth dhe nuk thith mirë, gjë që e bën të vështirë të vishen mes muajve të vitit të mesëm. Megjithatë, kjo është një vendim i shpenzimeve për të ftuar dhe sipërmarrje të mirë, pasi ajo nuk rrudhë në mënyrë efektive. Metrazhe thith shumë më tepër se poliesteri, por në përgjithësi do të rrudhë në mënyrë efektive. Në shansin që ju zgjidhni ju duhet një kostum material, ju mund të keni nevojë të kërkoni për një përzierje leckash / poliestër.

Më në fund, duhet të përpiqeni me disa kostume në stilin dhe cilësinë që të bëni të sigurtë se i përshtaten legjitimitetit. Qëndro larg nga kostume që bien mbi mbrapa ose janë tepër të shtrënguara në supet dhe krahët. Mund të jetë e rëndësishme që të bëhen ndryshime në një suitë për të garantuar një përshtatje legjitime. Një shitës me cilësi do të ofrojë administratat rregulluese. Me një kostum legjitim, ju do të jeni të përgatitur për çdo gjë.

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment