Me cilin rast duhet të vishni një smoking?

Me cilin rast duhet të vishni një smoking? [Shqiptar]

Me cilin rast duhet të vishni një smoking?

Një smoking është i veshur për veshin formale për disa ngjarje. Në rast se ju keni një martesë për të vizituar ose në rast se ju jeni në një nxitim për të marrë së bashku shumë shpesh, një smoking duhet të jetë në dhomën tuaj të magazinimit. Ju mund të zbuloni një tregtar vishesh formal në internet ose të shkëputeni. Për të zbuluar një smoking që keni dashur gjithmonë, ai që do të përshtatet në mënyrë të përkryer, do të ndihet më mirë kur ju e veshni atë dhe kjo do të duket e mrekullueshme edhe pasi zakonisht ta mbani atë, ju duhet t'i vendosni burimet në një veshin formal që do të zgjasë.

Vlerësimi për smoking mund të ndodhë në shtëpinë tuaj. Ju thjesht duhet të ndiqni udhëzuesin kur merrni në internet dhe do të gjeni se ju mund të ndikoni në vlerësimet, të hyni në internet dhe pastaj të blini në internet. Në shansin që ju anojnë drejt, ju gjithashtu mund të merrni me qira edhe një kostum formal të veshjes.

Jepni vlerësimet tuaja, gjatësinë e krahut, gjoksin, vlerësimin e këmishës, masën e këpucëve dhe madje edhe vlerësimet tuaja të gripit. Gjatësitë dhe vlerësimet më pas shkuan në PC, dhe shitësi do t'ju dërgojë juve që ju duhet të dukeni të jashtëzakonshëm. Dërgo veshin formale të suxhukut tuaj përmes strategjisë së shpërndarjes të favorizuar dhe do të zbuloni se zbritja juaj do të kujdeset për Visa tuaj.

Kush do ta marrë me qira një kostum të veshjes formale të suxhukut në internet? Individë të shumtë janë me të vërtetë. Jeni duke bërë aranzhime për një martesë, ose po bëni aranzhime për premtimet, ose ndoshta po shkoni në një shfaqje filmash, ose një vishen së bashku është kravatë e errët vetëm, këto janë mbledhjet e jetës suaj, dhe ata do të presin që të vishni një kostum të veshjes formale të ftohtë që do të përshtatet, do të duket e madhe dhe do të varet nga ju që ta mbani përsëri, ndërsa ju vendosni një lidhje të rëndësishme me gratë e natës.

Një kostum formal i veshjes është ai që do të bëhej me porosi për të akomoduar vlerësimet tuaja. Një smoking do të shoqërojë gjithashtu një karamele që do të koordinojë veshjen e datës suaj në rast se po e merrni një. Në shumë raste, ka hije të ndryshme të ylberit që mund të shfletohen kështu që mund të keni nevojë të keni një prerje të veshjes së saj në shansin që ju po përpiqeni të koordinoni saktësisht ngjyrën.

Veshja formale e veshjes është e veshur kur do të takoni dikë që është thelbësor, për shembull, presidenti, sundimtari ose në rast se po bëni një udhëtim në një hapje ku yjet do të jenë në dispozicion. Bëni një spërkatje dhe vishni një smoking çdo herë që natën po bën thirrje për veshje që është formale. Veshja formale e xhaketës do të bëjë që të gjithë të vendosin vetën më të mirë përpara, dhe ju mund të vendosni vetë më të mirën kur mbani edhe një smoking.

Ju mund të zbuloni më shumë informacion rreth veshin formale të suxhukut në www.maleraffine.com.

Si të lidhni një kravatë

Me cilin rast duhet të vishni një smoking? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut
Me cilin rast duhet të vishni një smoking? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut
Burimi imazhi: nyje të ndryshme për neckties, skanuar nga një broshurë të vitit 1980 të dyqaneve

Foto Galeria

Me cilin rast duhet të vishni një smoking? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment