Italian rroba banje industry over the world

Italian rroba banje industry over the world [Shqiptar]

Të dhënat e industrisë italiane të rroba banje

Në anglisht dhe Zelandën e Re dhe në disa zona të Australisë Australiane, dy pjesë zakonisht quhen togs.

Disa histori: Pa dyshim, që nga viti 1400 para Krishtit konkurrentët romakë dhe grekë u përdorën për të veshur veshjet sa më shumë krahasim me veshjet e notit të fundit (Kjo është e gjitha që u shfaq në afreske dhe zbulime të asaj periudhe të rëndësishme).

Ky term është më pak i rregullt në pjesë të ndryshme të Commonwealth ku gjithashtu mund të aludojë në rrobat në përgjithësi.

Sidoqoftë, veshjet e ligjshme të notit (kostume banje) u vendosën në argëtim dhe ushtrime sportive të ujit, të ktheheni në fund të shekullit XIX. Natyrisht, duke folur për zonjat swimwear, ata ishin kostume banje një copë për qëllim për të mbuluar çdo shtrembëruar, fem

Llojet e ndryshme të grave italiane swimsuits

Kostume për larje mund të jenë të shtrënguara me lëkurë ose të përshtatshme dhe variojnë nga pjesët e veshjeve që synojnë të ruajnë megjithatë shumë të pakuptimtë siç mund të pritet nga artikujt e veshjeve që synojnë të zbulojnë pjesën më të madhe të trupit siç pritej pa g

Përkundër asaj që mund të pritet, kostume të dyfishta për banje të ditës, u bënë dhe u paraqitën në treg nga projektuesi parizian Lous Reard (fjala dy copë merr nga një atoll i Ishujve Marshall).

Ata rregullisht fiksohen me një cilësi që i mban ata të mos jenë të drejtpërdrejtë kur të lagen.

Normalisht, kjo avancim në veshjet e zonjës 'swimwear' - me gluteus dhe gut të ekspozuar, nxiti zhurmë dhe kufizime në Shtetet e Bashkuara, ku vetëm në vitet 50 u pranua dhe u prezantua në treg.

Industria italiane e veshjeve të grave

Një dy copë ose dy copë është një lloj kostum për larje për femra, të përshkruar nga dy pjesë të veçanta që mbulojnë gjinjtë, tjetra shkallët, duke lënë një zonë të zbuluar midis dy artikujve të veshjes.

Këto ditë, pas një periudhe mjaft të gjatë të përvojës dhe stilit, brezi italian i veshjeve të notit mbulon një pjesë të madhe të biznesit duke folur për kërkimin, ofertën dhe blerjen e vëllimeve të veshmbathjeve.

Zakonisht veshur në klimë të nxehtë dhe duke mbajtur parasysh që not. Gjendjet e dy pjesëve të një rroba banje marrin me vëmendje pas veshjeve të zonja, dhe pjesa më e ulët e një pjese dyfishe mund të shtrihet nga të gjitha më të rëndësishmet thong ose g-s

Kjo ka të ngjarë për shkak të konventës së jashtëzakonshme, ashtu si në ndarjen e stilit të veshjes së larjes të verës, po ashtu në avancimin e grumbullimit të industrisë së veshjes së dizajnit, gati për të ofruar një model dhe për të karakterizuar projektimin në një dimension planetarë.

Si u bë italianja e famshme në biznesin bikini

Për një globalizim absolut të artikujve të kostumeve të banjës, është thelbësore që ato kompani italiane të përkushtuara për krijimin dhe përmirësimin e veshjeve të verës, të përqafojnë përparimet e uebit që do të lejojnë perceptueshmërinë e përgjithshme dhe përmbushjen e plotë të

Për këtë arsye, Toscana Chiarugi ofron aftësi të kuptueshme dhe të lëmuar në gjenerimin dhe mbylljen online të veshmbathjes për shkak të spekulimeve të kufizuara kohore dhe njohjes së një inventari tjetër online që tregon akumulimin total të verës

Chiarugi është një pikë referimi në internet për veshjen e rrobave të brendshme dhe të brendshme, duke qenë klientët e saj si italiane ashtu edhe zonjat, kur të gjitha thuhet në punë, duke dëshiruar të ndahen nga femrat dhe lavdia.

Një pikë tjetër e marrë nga rrobat e "bërë në Itali" që prodhojnë kontrast dhe konkurrenca evropiane dhe ndërkombëtare!

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment