Fashion clothing
Fashion clothing
 

A duhet të përdorni krem ​​Abal Abal?

A duhet të përdorni krem ​​Abal Abal?

Fashion clothing
Fashion clothing
 

Disa shitës të paskrupullt të kremrave dhe disa njerëz keqbërës të MLM-së shpesh i qepën dhe i vendosën shitjet e tyre produktet më të sigurta dhe përkohësisht të rënë nga mjeku sikur të kishin kimikate të rrezikshme dhe të bënin varësi. Ndërsa frymëzoni dhe pini, përdorni kimikate / substanca. A pini dhe merrni frymë çdo ditë dhe pastaj quhet varësia? Jo! Por kjo është një domosdoshmëri. Ashtu si përbërja kimike që mjeku e përshkruan, nuk është gjithashtu një recetë e rastit, por është me të vërtetë e dobishme dhe mund të ofrojë përfitime të jashtëzakonshme për shëndetin e pacientëve.

Nëse ka njerëz që ankohen për kruarje dhe plagët kronike si kjo nuk janë të humbura, kam provuar trajtime të ndryshme që nuk janë përmirësuar. Por në skincare klinikë ata marrin kënaqësi Për shkak se ankesat e tyre gradualisht përmirësohen, atëherë a thua ende se është një rrezik? Mjekët e shkollave për të ndihmuar pacientët nuk dëmtojnë atë që zhytet pacientët. Perëndia i gatshëm, ne gjithmonë e mbajmë atë betim.

Botuar fillimisht në blogun IdaDRWSkinCare
Këshilla private dhe produkte që blejnë në WhatsApp me Ida, në anglisht dhe indonezisht: 006282236957687
Fashion clothing
Fashion clothing
 

Artikuj të ngjashëm

 
 
 
 
 
 
 
Fashion clothing
Fashion clothing
 

koments (0)

Lini një koment

Fashion clothing
Fashion clothing