Fuqia e marketingut e një këmishë me mëngë

Fuqia e marketingut e një këmishë me mëngë

Fuqia e marketingut e një këmishë me mëngë

Ajo gjithashtu mund të shkojë si një bekim i jashtëzakonshëm ose dhuratë e korporatave për vizitorët e tyre. Përveç kësaj, me qasjen e këmishë me mëngë të organizatës, kjo do t'i fuqizonte përfaqësuesit e tyre të veshin këto këmisha hapur ose në një ditë të caktuar të javës mes orarit të punës. Meqë do të ishte më e lehtë sesa veshja e zakonshme e punës, ajo mund të bëjë një kusht progresivisht të mëshirshëm në mjedisin e punës, në këtë mënyrë duke e bërë punën gjithnjë e më shumë zbavitëse dhe zbehur.

Një metodë e mprehtë për të bindur një organizatë që të shihet nga e hapur është duke gërshetuar logon e organizatës në këmisha me mëngë. Me shumëllojshmëri të gjerë të planeve, ngjyrave dhe stileve për të parë një vlerë krejtësisht të ndjeshme, ka qenë një vendim domethënës i njohur për shumë organizata. Një stil mjaft i ri i këmishë me mëngë të endura është brenda teknikës së xhepit. Kjo është një nga organizatat më të dashur në dritën e xhepave që jep një siguri dhe paprekshmëri shtesë për këmishën. Ky element është i pabesueshëm për të maskuar paratë dhe burimet e ndryshme. Jo vetëm se, natyra e planit e bën këmishën më të zhurmshme dhe romanin. Një qasje tjetër për të përshtatur këmishën me mëngë është që të krijohen në mënyrë unike kapjet, në çdo këmishë me logon e organizatës. Sleeves dhe collars gjithashtu mund të zhveshen në organizimin e mbrojtjes nga faqja e korporatave për të demonstruar centralitetin. Një pjesë e planeve janë të endura me përmbajtje të drejtpërdrejtë, ndërsa të ndryshme dëshirojnë të inkorporojnë foto dhe stile të shpjeguara të tekstit. Këto ditë, ka edhe krijuesit që prodhojnë këmisha si dhe ndihmojnë në planifikimin e saj.

Këmisha me mëngë të veshjeve të korporatave vijnë në lloje dhe stile të ndryshme për shkaqe të ndryshme dhe punësime. Vështrimi i butë dhe ngushëllimi që ata shpesh i bëjnë ata të përsosur punën për përfaqësuesit e klubit të golfit ose serverat dhe serverat në shitore të lira ushqimore. Struktura dhe mbrojtja e përgjithshme në atë pikë mbështetet në llojin e themelit për të cilin po bëhen. Për organizatat 100% këmisha me mëngë të pambukta të endura me provokimin e qep janë më të mira pasi që ata marrin parasysh përparimin e lirë të ajrit dhe ata e mbajnë punëtorin të freskët dhe ata janë tërësisht të fortë dhe do të vazhdojnë të shkojnë për një kohë të gjatë. Kjo kufizon masën e parave të shpenzuara në shenja të reja. Sizes kuzhinier për të gjitha zorret e trupit dhe ato janë të arritshme është një fushë e gjerë e ngjyrave që përfshijnë të thjeshtë të bardhë, rozë, blu dhe jeshile.

Endje është një strategji që me të vërtetë mund të lidhet me këmisha me mëngë në mënyrë që të ndryshojë dhe t'i bëjë ato një lloj. Punëtorët mund të kenë një këmishë me mëngë të personalizuar me emrin e tyre ose inicialet që lidhen me të. Kjo e bën më pak të mundimshëm për të tjerët që "pa dashje" të marrin këmisha që nuk janë të tyret. Jo vetëm se duke pasur emrat e përshtatur në këmisha, punëtorët do të nxiten gjithnjë e më shumë të marrin në konsideratë këmishat e tyre. Për t'iu përshtatur nevojës për të vënë telefonat celularë dhe gjëra të tjera të vogla, xhepat shtesë vihen në zonat kyçe në këmisha me mëngë. Kapjet dhe mbulimi i veçantë i mbrojtjes nga drita mund të shfrytëzohen për të përmirësuar personalitetin e organizatës në këmisha me mëngë.

Për të bërë më të mirën nga këmisha me mëngë për sa i përket promovimit të këndeve, organizata duhet të hetojë mbështetjen e një grupi lojë. Është një instrument publikimi i rëndësishëm që është më i volitshëm sesa avancimi i medias, meqë grupi i lojërave të mbështetur do të veshin emrin e organizatës në këmishën e tyre me polo, për shembull, rrobat e golfit të gruas. Jo vetëm që mund të tërheqë në grupe dhe entuziast të grupit të lojës, nëse grupi i lojës është i njohur mirë, shanset janë që tifozët do të veshin edhe këmisha me mëngë në ndeshjet. Në pikën kur kjo ndodh, emri i organizatës dhe emri, me të vërtetë do të reklamohen pa kontributin e askujt tjetër. Përgjatë këtyre linjave, mbështetja e një grupi lojë është jashtëzakonisht e dobishme për një organizatë.

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment