Cilat janë pëlhura më të mira për kostume të meshkujve?

Cilat janë pëlhura më të mira për kostume të meshkujve? [Shqiptar]

Cilat janë pëlhura më të mira për kostume të meshkujve?

Modelet e dizajnit kanë ndryshuar padyshim në veshjet e meshkujve që nga mosha e baballarëve tanë. Ndërkohë që bujaria e mençur e së kaluarës kishte vendin e tij dhe burrat vazhdimisht "ishin të veshur për përparim" deri në një farë mase, ka një mënyrë gjithnjë e më të ndërgjegjshme dhe më të avancuar për t'u marrë me veshjen sot sesa çdo kohë në kujtesën e fundit.

Siç provohet nga shpërthimi i revistave të dizajnit dhe programeve televizive shkuan për temën e veshin e meshkujve dhe madje edhe makeovers, meshkujt sot janë shumë më të ndërgjegjshëm se si ata janë të veshur se sa ishin më parë, kur stili nuk ishte shumë më tepër se një ide e parakohshme . Burra të shumtë po i kushtojnë më shumë vëmendje reparteve të tyre se sa automjetet e tyre ose interesat e zakonshme mashkullore duke u përpjekur të përmbushin atë që bota e biznesit i jep një njeriu të mprehtë. Qasja më ideale për të arritur këtë vështrim, padyshim, është me një kostum të ri "ekzekutues".

Ndërsa stili dhe prerja janë jetësore, plani më i thellë për të ditur është se struktura më e mirë e mundshme është segmenti më imperativ i kostumit ideal. Për të zgjedhur cilësinë që është drejtpërsëdrejti për ju, duhet të kuptoni se si secili do të duket, ndihet dhe vdes. Pamjet shoqëruese të teksteve të përdorura zakonisht në kostume të meshkujve do t'ju tregojnë rrugën e duhur.

Jo-fleeces

Materiali: Ndoshta jo vendimi më i mirë për një tjetër padi. Materiali është i lehtë dhe sheh se do të veçojë ju nga çdo person tjetër, por ajo njollat ​​dhe rrudhat në mënyrë efektive. Ajo mund të bëjë një kostum me një linjë të mirë, por ajo nuk do të mbetet e tillë gjatë gjithë ditës në vendin e punës.

Poliester: Motivimi kryesor për të marrë në konsideratë një kostum poliestër është nëse është e përzier me qeth në mënyrë që të zvogëlohet shpenzimi. Poliesteri prodhohet duke përdorur substanca sintetike, jo filamente normale, dhe kostume të prodhuara duke përdorur atë ishin në stilin e rreth disko si gjatë viteve 1970. Ajo që ju do të kurseni para në një kostum të përzier nuk meriton pamjen.

Microfiber: Fine për një veshje Halloween ende shumë pak tjetër. Shmangni çdo kostum të prodhuar duke përdorur mikrofibër.

Teflon: vërejtje të ngjashme që vlejnë për mikrofibër gjithashtu aplikohen teflon. Përveç nëse keni ndërmend të derdhni një vezë në mëngë tuaj, shmangni atë.

fleeces

Tweed: Tani ne jemi në cilësi të vendimit për kostume të meshkujve, megjithatë nuk bëjmë tepër energji akoma - tweed nuk është vendimi kryesor. Ndërsa kjo do t'ju mbajë të ngrohtë në klimë të ftohtë, cilësi është shumë e madhe për të menduar edhe për rrjedhjen në trupin tuaj. Ju vetëm mund të vëzhgoni kostume tweed mbi të moshuarit; ajo ka një pamje jashtëzakonisht të vjetëruar. Sidoqoftë, është ideale për të mbajtur larg nga tweed në përgjithësi, pasi në përgjithësi do të ju duket më e rëndë.

Leshi: Kostume të prodhuara me lesh janë gjithashtu mjaft të konsiderueshme, pasi ato janë prodhuar duke përdorur qethjen e leshit. Pavarësisht nga fakti që leshi është me të vërtetë i fortë dhe i arritshëm në dimër me qymyr me pllakat, është më i kualifikuar për veshjen e natës se sa kostumet.

Tropikale: Meqë kjo krep i qethjes është jashtëzakonisht i lehtë, është shumë e vështirë për t'u mbajtur nga rrudhja. Kjo nuk është cilësi e vendimit për kostum tuaj të ri.

Shqetësuar: Ju ka shumë gjasa ka bërë kuptim në këtë pikë kemi kursyer më të mirë për të fundit. Gabardines dhe flecks mid-weight litar janë textures i rremë që janë të forta dhe mund të vishen gjatë gjithë vitit. Sigurohuni që kostum tuaj të ardhshëm të prodhohet duke përdorur qethjen e stofuar.

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment