Fashion clothing
Fashion clothing
 

Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve?

Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve?

Fashion clothing
Fashion clothing
 

Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve?

Në disa struktura, zogjtë e burrave kanë qenë rreth e rrotull për një kohë të konsiderueshme. Ajo që filloi me luftëtarët kinezë dhe trupat romake, përmes historisë, u shndërrua në lidhjen e sotme. Kravate të veshura nga njeriu i rafinuar evropian në vitet 1700 janë të lidhura ngushtë me lidhjet aktuale.

Futuritë e tanishme aktuale janë kredituar për Jesse Langsdorf i cili licencuar të gjitha-klima pa kravatë rrudhë në vitin 1920. Pas Luftës së Dytë Botërore burrat filluan të shikoni dizajnin e tyre. Lidhjet u paraqitën në plane intensive gjeometrike duke shfrytëzuar tekstet e mëndafshit dhe të pëlhurave. Lidhjet e kësaj kohe ishin veshur me gjerësi deri në pesë inç. Në 50-të siguron filluar të hollë në një farë mase dhe u quajtur Slim-Jim lidhjet nga disa, me një pjesë të këtyre janë vetëm bootlaces veshur si lidhjet. Në vitet e 60-ta lidhja doli të jetë përsëri më e gjerë një herë në një kohë e gjetur në gjerësi prej 5 ose 6 inç dhe në plane hallucinogjene.

Sot një njeri i rafinuar ka një shumëllojshmëri të gjerë të lidhjeve për të shfletuar. Nga çuditshmëria lidhet me lidhjet mëndafshi doganore. Çdo gjë shkon e ngjashme me zambakët e çuditshme, nga një artist hula, në një imazh të kafshës tuaj, nga logoja e grupeve të lojrave më të dashura në një pemë të Krishtlindjes. Pjesa më e madhe e këtyre planeve të lidhjeve vlerësohen diku në rangun prej $ 20.00 dhe $ 30.00.

Lidhjet e qafës mëndafshi të zakonshme janë jashtëzakonisht të përhapura. Ekzistojnë organizata të ndryshme këtu në Shtetet e Bashkuara dhe në Evropë që përfaqësojnë autoritet të konsiderueshëm në lidhjet mëndafshi të hartuara në mënyrë unike. Këta krijuesit e kravatës përdorin vetëm tekstilet dhe shtresat më të mira të mëndafshit të pastërta dhe çdo kravatë e vetme është montuar me kujdes. A e keni kuptuar se mbulesa e kravatës mund të ndikojë në peshën e saj dhe masën e madhësisë që do të bëjë? Unë nuk e kam, por nuk e theksoj. Këta prodhues të vijës së lartë të linjës do të propozojnë mbulimin e saktë që do të përdoret.

Sot ka fashioner të shumta lidhet për të shfletoni në divizionin dhe dyqanet e veshjeve të meshkujve. Një numër i konsiderueshëm i arkitektëve të stilit të lartë për meshkuj, për shembull, Furmagalli, Gucci, Valentino, Arami dhe Zegna kanë lidhjet e qafës së mëndafshit në akumulimet e tyre. Këto lidhje mund të përdoren diku në rangun prej $ 75.00 deri në $ 150.00. Ju mund të zbuloni marrëveshje të shumta të mëdha për këto lloj lidhjesh që plotësojnë një ndjekje në internet.

Si të lidhni një kravatë

Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut
Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut
Burimi imazhi: nyje të ndryshme për neckties, skanuar nga një broshurë të vitit 1980 të dyqaneve
Fashion clothing
Fashion clothing
 

Foto Galeria

Cilat janë llojet e ndryshme të lidhjeve? : Si të lidhni një lidhje të gjatë me imazhet: nyja katër në dorë, nyja gjysmë-windsor, nyja windsor, lidhja e harkut

Artikuj të ngjashëm

Fashion clothing
Fashion clothing
 

koments (0)

Lini një koment

Fashion clothing
Fashion clothing