Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur lidhjet?

Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur lidhjet? [Shqiptar]

Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur lidhjet?

Dhoma e meshkujve zakonisht vërehet të jetë një aksident në dritën e faktit se shumica e rasteve të gjitha rrobat janë gjetur në një mënyrë të pakujdesshme. Qafa kravatë e cila është një pjesë kritike e dollap tuaj ka nevojë për kapacitet të përshtatshëm me qëllim që ajo vazhdon të gjatë dhe ju jep një sy të ngjashme që ju kishte konsumuar nga blu.

Tie Rack

Ju mund të vendosni lidhjet e qafës në një rafte kravatë e cila kursen kohën, hapësirën dhe vëmendjen tuaj në pjesën e parë të ditës kur po gjuani kravatën më të dashur të qafës në të gjithë dollapin tuaj. Racks lidhës janë zakonisht tjerrje dhe kanë një kapur shtytje që sjell kravatë tuaj të mirë qafë shpejt në dispozicion. Ekzistojnë një numër i madh i rezervave elektronike të rafteve që mund të kompozojnë deri në 72 lidhjet e qafës dhe për më tepër mund të përdoren në të njëjtën kohë për rripa. Nuk është punuar në dritë që ju mundëson të shihni tubimin e qafës dhe të vini lidhjen korrekte edhe në errësirë.

Ndaje gjemba për lidhjet dhe rripat

Ju gjithashtu mund të zgjidhni kravatën tuaj të qafës në një kurth ndarës që mund të mbajnë lidhjet tuaja të qafës dhe rripat në mënyrë të sigurtë. Ajo zakonisht përbëhet nga drurë dhe shkon rreth si një mbajtëse të mirë kravatë.

Mbajtësit e lidhjes së pjerrët

Në rast se ju dëshironi, ju gjithashtu mund të shfrytëzoni mbajtëset e rradhës së lidhjes për një rrotullim të shpejtë për lidhjen tuaj të qafës. Lidhjet e qafës së varur përgjatë këtyre linjave ndihmojnë në hapësirën tuaj në kabinetin tuaj dhe shkel rrudhat dhe rrudhat në lidhjet. Ju mund të varni çdo kravatë qafë, shami, rrip të pavarur të gjitha gjërat e konsideruara dhe të kenë një qasje të shpejtë.

Mbi mbajtësin e lidhjes së hyrjes

Mbi mbajtësin e lidhjes së hyrjes is a one of a kind method to orchestrate your storeroom. It gives many balancing bars to ideal vertical stockpiling and could be fitted over any standard entryway in this manner opening up profitable garments extra room.

Lidhëse varur dhe raft rrip

Kjo është një qasje e drejtpërdrejtë dhe e pasur për të kompozuar kravatën tuaj të qafës dhe zbukurimet me kapëse lidhëse të varur. Ju mund të varni në mënyrë të pavarur çdo kravatë dhe rrip dhe për këtë arsye zvogëlon shanset e rrudhave dhe drejtësisë për të zbuluar.

Kravatë e qafës dhe koordinatori i rripit

Ju mund të mbani lidhjet tuaja të qafës dhe rripat e përbërë me koordinatorin e varur dhe mund të balanconi sigurisht numrin e lidhjeve të qafës në mënyrë të pavarur.

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment