Mbi artin e burrërisë

Mbi artin e burrërisë [Shqiptar]

Mbi artin e burrërisë

Shumë burra duan të përputhen me qafat e tyre me qafën dhe veshjet kur duhet të duken autentike, elegante ose të zbukuruar. Në rastin kur një burrë vesh një kravatë për një kohë të gjatë, kjo nuk do të thotë se është mirë. Shumë burra bëjnë gabime në dizajn duke lidhur ose ndryshuar një kravatë, të tilla si një lloj i keq i boot ose duke mos lidhur gjatësinë më të mirë të mundshme.

Nuk ka shumë moral të drejtpërdrejtë ose udhëzime të besueshme që mund t'ju lejojnë të merrni sjelljen e saktë të kravatë:

Gjatësia e lidhjes

Gabimi i bërë shpesh nga burrat është momenti kur ata modifikojnë kravatën e tyre në mënyrë që t'i japin asaj një mundësi për t'u varur tepër gjatë ose jashtëzakonisht gjatë. Një kravatë e veshur mirë me qafë është një kravatë që do të lajë pikën më të lartë të xhinseve të një burri për të mbuluar dorezat e tij. Kur lidhni qafën, kravatë në gjoks ose stomak është tepër e lartë dhe zinxhiri i xhinseve është i shkurtër.

Emri i kravatës

Një numër i madh burrash kanë rrëshqitur copën e hollë të kravatë në markën e qepur në pjesën e pasme të pjesës së gjerë, e cila nuk është mënyra e duhur. Onshtë me arsyetimin se marka nuk është atje për t'u përdorur në këtë mënyrë dhe që bashkëlidhjet nënkuptojnë një zhvillim të përbashkët.

Rrip lidhëse

Një grumbull i dobët ose i kufizuar është një gabim i madh pasi është i dëshirueshëm në krahasim me një kravatë të ngurtë Windsor Double, ku skaji i gjerë i kravatë është i lidhur me fundin e ngushtë. Kjo i jep një grumbull më të plotë dhe një pamje të përmirësuar dukshëm.

Shalle në kravatë

Dimensionet kurrë nuk duken të shkëlqyera në lidhjet, por numri i zbehjeve nuk ka rëndësi, për sa kohë që ato janë në qendër.

Këtu janë disa aranzhime që do t'ju japin juve dhe secilit njeri mundësinë të vishni kravatën në mënyrën më ideale dhe të dukeni dhe të ndiheni mirë kudo që të shkojë.

Si të lidhni një kravatë

Mbi artin e burrërisë : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Burimi i imazhit: Lidhje të ndryshme për lidhjet, të skanuara nga një dokument i brendshëm i viteve 1980

Foto Galeria

Mbi artin e burrërisë : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment