Këshillat e ekspertëve për të veshur kravatë si profesionisti që jeni

Këshillat e ekspertëve për të veshur kravatë si profesionisti që jeni [Shqiptar]

Këshillat e ekspertëve për të veshur kravatë si profesionisti që jeni

Nëse keni tendencën të vishni kravatë gjatë gjithë kohës, do ta zbuloni se, në një mënyrë ose në një tjetër, duket se "shkëputet" menjëherë. Kjo mund të jetë për shkak të konsideratave të gabuara ose gjërave që tejkalojnë jetëgjatësinë tuaj, për shembull, marrja e ushqimit ose pijeve të derdhur në kravatë tuaj të dashur.

Këshilla për lirimin e lidhëses tuaj të harkut

Si amator, kur e keni kuptuar se si të lidhni një kravatë në qafë dhe bëni grupin e parë si duhet, nuk do të keni menduar kurrë ta mposhtni atë deri në fund të ditës. Ju mund të dëshironi që rrethi të jetë mjaft i gjerë për të tërhequr kokën dhe ekuilibruar lidhësin e lakmuar në një raft rrobash ose në pjesën e pasme të sediljes.

Në çdo rast, ky është aktiviteti më i dëmshëm me lidhjen tuaj. Ose mbase duhet ta lidhni lidhjen tuaj në mënyrë të duhur. Nëse i kushtoni pak vëmendje dhe luani përparimet e kundërta që keni bërë për të lidhur, do të kurseni lojën e parave dhe paratë tuaja të preferuara për të shpenzuar në lidhje të reja çdo ditë tjetër.

Ndodh gjithashtu që kur të lidhni kravatën tuaj të bërë nga mëndafshi të trashë dhe dërrmues, rrudhat janë lodhur dhe përdorur. Për të hequr qafe këtë problem, ju duhet të vidhni lidhësin mbi dorën tuaj, vendoseni në një tavolinë ose një copë mobilje dhe lërini të ulet për një kohë. Ndjekni mjetet e dhëna më poshtë:

1. Mbajeni fundin e ngushtë të lidhjes tuaj me gishtin e madh ndërsa lini në skajin e gjerë një shans për t'u varur në dysheme.

2. Dorezoni fundin e gjerë mbi dorën tuaj disa herë.

3. Merrni lidhësin e mbështjellur dhe lokalizoni atë në një sipërfaqe të sheshtë.

Për të trajtuar shenjat e njollave që shkatërrojnë herë pas here lidhjen tuaj, aplikimi i heqësve të njollave do ta përkeqësojë situatën. Për këtë, duhet të sillni rrobat tuaja më të dashura në lavanderi dhe të kërkoni ndihmë.

Si të lidhni një kravatë

Këshillat e ekspertëve për të veshur kravatë si profesionisti që jeni : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Burimi i imazhit: Lidhje të ndryshme për lidhjet, të skanuara nga një dokument i brendshëm i viteve 1980

Foto Galeria

Këshillat e ekspertëve për të veshur kravatë si profesionisti që jeni : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment