Si të zgjidhni lidhjen e një stilisti të mirë?

Si të zgjidhni lidhjen e një stilisti të mirë? [Shqiptar]

Si të zgjidhni lidhjen e një stilisti të mirë?

Për të krijuar një bekim të lumtur në favor të këtij njeriu unik në jetën tuaj, një kravatë projektuesi mund të jetë pikërisht ajo që ju kërkoni. Ata janë një bekim me të vërtetë i pasur dhe do të vazhdojnë për një kohë të gjatë kur njeriu mendon për të në mënyrë të ligjshme.

Si të zgjidhni një që është me të vërtetë me cilësi të lartë? Kostoja nuk është zakonisht një shënues i mirë. Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të shikoni për lidhjet e burrave:

Predispozicioni CUT

Keni nevojë për një kravatë që ka prerjen e strukturës në predispozicion. Kjo siguron që lidhja të bjerë drejt në vend që të përkulet ose të bjerë në një pikë.

Për të provuar një prerje të çuditshme, provojeni këtë: merreni kravatë dhe lidheni. Mbështilleni atë në dorën tuaj (sigurohuni që pakoja të mbështetet në majë). Nëse lidhja bie drejt dhe jo e shtrembër, kravatë ndoshta është e prerë nga predispozita.

Lidhja lidhëse

Oxhaku mund të pritej në një mënyrë të paarsyeshme të vogël për kravatë dhe mund ta bënte atë të plasaritur ose të shtrembëruar rreth skajeve. Testoni oxhakun duke ngjitur një kravatë jo të lidhur në pjesë të barabarta në dorën tuaj. Sigurohuni që fundi i ngushtë i lidhjes të bjerë nga qendra e skajit më të madh. Ky është një shënues i mirë që kravatë bie në një vijë të drejtë dhe që veshja vlerësohet siç duhet.

Zgjatja e kravatë

Tërhiqe lidhjen e harkut në të dy skajet dhe jepi një tërheqje të mirë. Nëse kaçurrela ruan formën e saj dhe nuk deformohet pasi të keni liruar mbylljet, do të thotë që lidhja është bërë mirë dhe se cilësi e saj është e një cilësie të mirë.

Kërkoni tre dhoma

Një kravatë me cilësi të mirë do të ketë një copë të pasme, një pjesë të gjerë të përparme dhe një pjesë qendrore.

cilësi

Një kravatë premium është bërë nga mëndafshi (pa mëndafsh të ndritshëm!) Me veshjen e bërë nga gëzofi. Shikoni për përmbajtje të lartë qeth ose 100% gëzof.

Kujtimi i këtyre këshillave sa herë që kërkoni një kravatë burrash me cilësi të mirë do t'ju shpëtojë nga shpenzimi i shumë parave në një kravatë pa mend, që konsiderohet një kravatë e mirë për emrin.

Si të lidhni një kravatë

Si të zgjidhni lidhjen e një stilisti të mirë? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Burimi i imazhit: Lidhje të ndryshme për lidhjet, të skanuara nga një dokument i brendshëm i viteve 1980

Foto Galeria

Si të zgjidhni lidhjen e një stilisti të mirë? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment