Si të zgjidhni një jelek prej lëkure me jakë për burra dhe gra?

Si të zgjidhni një jelek prej lëkure me jakë për burra dhe gra? [Shqiptar]

Si të zgjidhni një jelek prej lëkure me jakë për burra dhe gra?

Jelekë lëkure për burra

Shtë një lloj veshje shtëpie për burra dhe gra. Meshkujt zakonisht përkulen nga jelekët e bardhë. Në çdo rast, jelekët prej lëkure të viçit janë gjithashtu të arritshëm dhe përdoren gjatë drejtimit. Vrapuesit veshin jelekë lëkure leshi me ngjyra të ndezura për të ofruar prova unike dhe të dallueshme në mesin e vrapuesve të ndryshëm. Xhaketat e lëkurës për lopë për burra janë në dispozicion në dy asortimente; njëra prej tyre është pa mëngë dhe tjetra gjysmë mëngë. Këta jelekë prej meshkujve të viçave janë bërë nga fije delikate dhe mbajnë më shumë djersitje. Ata e mbajnë trupin të freskët dhe të këndshëm. Këto jelekë prej leshi mund të vishen pa këmishë dhe të japin një pamje tërheqëse. Pjesa më e madhe e identitetit të lojrave veshin këto jelekë prej mishi viçi për të lejuar një evolucion të thjeshtë trupor gjatë qëndrimit të tyre në shesh lojërash. Këto lojëra lëkure lope dhe xhaketa sportive janë bërë nga materiale komplekse sintetike për të thithur më shumë djersë dhe për të qëndruar të freskët.

Lloje të ndryshme të jelekëve të burrave prej lopë janë jelekë të mbushur që përdoren me qëllim të gjetjes së arsyes dhe një tjetër është jelekja e peshkimit në të cilën sigurohen dy xhepa për të mbajtur dorezat e peshkimit.

Në rastin e kombeve aziatike, ajo quhet "Banyan" dhe është kryesisht një kod veshjeje për ushtrime në natyrë. Lloji tjetër që përdoret në të gjithë botën në ushtrimet e përditshme është jelek xhupi, i bërë me lëkurë me vaj dhe i veshur gjatë punës dhe lojës. Veshja e qepur ngarkohet në pjesën e përparme dhe të pasme. Vrapuesit zakonisht veshin këto jelekë prej leshi. Victoria Vest është një jelek thelbësor i përdorur nga burrat dhe në pjesën e pasme të jelekut ka një skedë të rregullueshme për të rregulluar shtrirjen e jelekëve. Secila prej këtyre jelekëve prej lëkure të viçave për burra ka dy xhepa për të mbajtur zbukurime imperative. Jeleku i hipur është një jelek tjetër viçi që përdoret si mburojë. Mbron kalorësin nga dushet e lehta dhe erërat e forta.

Jelekët prej lëkure të grave

Jelekët e grave duken si jelekë prej mishi të viçave dhe vishen si veshje shtëpie nga gratë.

Në rastin e grave të veshura me viç, është e nevojshme të vishni këmishën e jashtme për të mbuluar tërë trupin. Këto jelekë kaçube vijnë në madhësi dhe ngjyra të ndryshme. Një jelek prej lopeje për gratë kufizon zhvillimin e panevojshëm trupor gjatë shëtitjeve ose punës. Në gratë me shoqëri të lartë, këto jelekë vishen pa këmishë për tu dukur në modë. Në verë, interesi i jelekëve kaçkavall rritet për ta mbajtur trupin të freskët dhe të këndshëm.

Në fund të periudhës, ne mund të zbulojmë logoja të ndryshme të përbëra në pjesën e pasme dhe të përparme të jelekut në lëkurën e viçit, të konsideruara si një model midis të rinjve. Përveç kësaj, jelekët e grave në lëkurën e viçit ruajnë temperaturën e trupit, sepse ato janë bërë me tekstura me cilësi të lartë. Në të vërtetë, edhe një grua lëviz dhe mjetet e anijes përkulen drejt këtyre jelekëve për të qenë në gjendje të qasen lirshëm gjatë drejtimit. Sidoqoftë, shumë gra pëlqejnë të veshin këto jelekë ndërsa punojnë në kuzhinë.

Dallimi thelbësor midis jelekëve prej lëkure të viçave të burrave dhe grave është ai i madhësisë. Veshjet e grave të lehave janë më pak të ngushta se jelekët prej meshkujve dhe burrave të burrave dhe, normalisht, jelekët e grave të lopës kanë një gjunjë të lartë. Në këtë mënyrë, mund të arrihet në rezolutë që jelekja është pjesa themelore e çdo veshje dhe supozon një punë jetësore për të ruajtur statusin me publikun e gjerë.

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment