Manualët e modës për veshjet e tyre

Manualët e modës për veshjet e tyre [Shqiptar]

Manualët e modës për veshjet e tyre

Imazhi është po aq kritik për burrat sa është për gratë, dhe aq më tepër në dritën e faktit që një individ po merr një vendim më shumë se 93% për korrespodencën e tij joverbale. Përveç aftësive relacionale që ka një njeri, ai tërheq vëmendjen me dollapin e tij midis publikut të gjerë.

Këtu janë disa këshilla për dizajnin për burrat që do t'ju ndihmojnë të kujdeseni për biznesin duke filluar me artikujt më sekretë për të gjithë.

1. Ju duhet ta ndryshoni padinë tuaj nga një ekspert.

2. Gjithmonë sigurohuni që jakat e këmishës suaj nuk janë shumë të ngushta ose të lirshme dhe se mëngët e këmishës suaj janë gati ½ inç nën mëngët e kostumit tuaj.

3. Ju duhet t'i mbani këpucët në një formë të mirë.

4. bestshtë më mirë të vishni një orë të thjeshtë ari me një byzylyk zinxhir ose kaçurrel.

5. Ju duhet të vishni viçat tuaja në mënyrë të besueshme në mënyrë që këmbët tuaja të mos tregohen ndërsa jeni ulur.

6. Vishni gjithmonë një buzëqeshje dhe shtrydhni fort dorën pasi këto janë zbukurimet më të mira.

Këshilla për burrat për tu dukur më të hollë

Në rast se dëshironi të dukeni më të hollë, provoni të vishni shirita të hollë duke ruajtur një distancë strategjike nga shembujt. Ju mund të shikoni më shumë se kombinime të forta dhe të shndritshme mat, sesa tekste të vështira. Mund të shkoni për mantelet e montuara dhe nuk e konsideroni të vishni pallto shumë të gjata ose shumë të shkurtra. Për më tepër, zgjedhni xhepa të pjerrëta pa thurje ose pantallona të rrumbullakëta ose rrathë të gjatë, ndërsa mbani një distancë strategjike midis palosjeve ose pantallonave paksa të zvogëluara ose qafave larg.

Këshilla për tu dukur më të rënda

Për tu dukur më të rëndë, duhet të vishni shtresa sportive me ngjyrosje dalluese dhe ta mbani veten larg kostumeve të shurdhër, me zë të lartë. Ju gjithashtu mund të vishni hije të lehta duke ruajtur një distancë strategjike nga këmisha me shirita ose modele të pllakave sesa pallto të shkurtra. Nëse kjo është e mundur, ju mund të zgjidhni një tweed të rëndë pa mantelet e montuara, ose një pallto me dy gji dhe të shmangni lidhjet e ngushta dhe xhaketat. Vishni një kravatë dhe xhaketa në bel dhe mos mbështeteni në pantallona pa mëngë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një kostum, çorape ose këpucë të çara, me pranga të ngjashme.

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment