Duhet të ketë një udhëzues për aksesorët e modës për burra

Duhet të ketë një udhëzues për aksesorët e modës për burra [Shqiptar]

Duhet të ketë një udhëzues për aksesorët e modës për burra

A janë burrat në modë?

Disa dekada më parë, pa dashje, ju do të kishit bërë këtë hetim, termi popullor ishte shumë i lidhur me gratë. Sidoqoftë, me zhvillimin e mundësive, fjala popullore tani mund të dëgjohej në fjalorin e burrave. Nëse e shikoni indeksin e veshjeve për burra, do të zbuloni se është i madh dhe përmban gjëra të panumërta, duke filluar nga orët e zbukuruara dhe kuletat e viçave deri tek syzet e lëmuara, rripat elegant, çorapet e këndshme, lidhjet energjike dhe me aroma aromatike, etj.

Aksesorë për stilin e burrave

  • Rripat e stilistëve për meshkuj: Rripat e stilistëve për meshkuj janë në dispozicion në stile dhe ngjyra të veçanta dhe janë të jashtëzakonshme ndër shtesat më moderne dhe të azhurnuara.

  • Produkte për kujdesin e syve për burrat: Në ditët e sotme, burrat nuk mund të jenë më të kënaqur me produktet e tyre për kujdesin e syve. Lehtësimi, rregullimi, ngurtësia dhe stili janë padyshim nevojë përderisa zgjidhni konturet e gotave, pikën e kontaktit dhe syzet e diellit për burra.

  • Parfumet e burrave: Burrat që veshin parfume janë një shenjë e stilit dhe entuziazmit të tyre. Aromat për burrat flasin për gjendjen shpirtërore të veshësit dhe karakterizojnë një shpallje stili për të.

Këshilla për veshje për burra

Madhësia e shkurtër e burrave

Burrat me një bark të shkurtër duhet të përmbahen sa më shumë që të jetë e mundur të veshin pantallona dhe xhinse. Shmangni veshjen e rezervuarit të shkurtër të zgjatur më mirë pasi ato zakonisht paraqesin seksionin tuaj të shkurtër në mes. Një përzierje e këmishës rozë dhe pantallonave të errëta nuk do të përputhet me morfologjinë tuaj, sepse do të përzihej me rrjedhën vertikale. Me siguri do të ishte e përshtatshme për të mbajtur një pëllëmbë më të lartë në bark, ndërsa qepni xhinse.

Burra me përmasa të gjata

Pritje të gjata Burrat duhet të bëjnë gjërat në të njëjtën mënyrë si burrat në bark të shkurtër. Ju duhet të vishni pantallona sa të keni mundësi. Ju mund të vishni bluza me hije dalluese dhe një pallto të dyfishtë për të parandaluar që sytë të bien në këmbët tuaja. Ju gjithashtu mund të zgjidhni rripa me një shtrëngim të lartë.

Burra me mollaqe të nivelit

A është e vërtetë të thuash që je i stresuar mbi nivelin e mollaqeve? Ju duhet të merrni konsiderata të jashtëzakonshme në lidhje me xhinse tuaj. Vishni pantallona që ju japin një përshtatje të duhur. Xhinse të gjata dhe të drejta do të shkojnë me morfologjinë tuaj.

Këshilla për stilin që mund të ndihmojnë

  • Shembuj më të mëdhenj dhe më të guximshëm ju bëjnë të dukeni më të mëdhenj se sa jeni në të vërtetë.

  • Shembull i veshjes horizontale ju ndihmon të dukeni më të bollshëm

  • Shembuj të veshjeve vertikale ju ndihmojnë të dukeni më të gjatë dhe më të hollë.

Aksesorë për stilin e burrave

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment