Cilat janë tendencat aktuale të modës në plazh?

Cilat janë tendencat aktuale të modës në plazh? [Shqiptar]

Farë po vish në mot të nxehtë?

Nuk është vetëm një veshje për një mënyrë jetese në natyrë, por veshja me patina dhe rrëshqitje është një mënyrë e jetës, veçanërisht për ata që kërkojnë një veshje të frymëzuar nga stili i Kalifornisë Jugore.

Skating, surfing dhe motocross kërkojnë që anëtarët dhe vëzhguesit të bëjnë çmos dhe njerëzit që i kushtojnë vëmendje të madhe lojrave kuptojnë se veshja e dhomës është një pjesë thelbësore e skenës.

Të gjithë "deri tani" e kuptojnë se nëse duhet t'i kushtoni vëmendje surfing dhe skateboard, ka një nevojë të vërtetë për rrobat e fundit në drejtim të dinamizmit, me të gjitha stilet më në modë të markave kryesore, rregullimi i rrugës

Farë po vish në plazh?

Strukturat avangarde flasin vëllime për kohën dhe përpjekjen e kaluar në të gjitha fazat e udhëtimit të një konkurrenti për të qenë më të mirët. Dyqanet më të mëdha të shfletuesve dhe skateve mbeten të përqendruar në sektorin e tyre duke ushtruar një ndikim në dyqanet e tyre.

Markat, për shembull, Roxie, Quicksilver dhe No Fear ofrojnë arsyet më të njohura për burrat, zonjat dhe të rinjtë dhe më të freskëtat e vitit janë të arritshme në këtë fazë. Shtesa, të tilla si këpucë, kapele, çanta plazhi dhe syze dielli projektuesi

Në rastin e kërkimit të DVD-ve, pajisjeve ose peshqirëve të plazhit, në rast se duhet të vazhdoni të bëni surfime dhe patina, duhet të vishni ato që veshin të gjithë.

Atlete Nike dhe Vans, krahas emrave të mëdhenj në këpucët e meshkujve, do t'u japin skateboarders stilin e xhelozisë për çdo plazh apo rast veror. Kur shkoni në breg me tabelën e shfletimit, veshja e vetes për të bërë përshtypje mund të ketë ndonjë efekt në pamje.

Si të vishen moda për plazh

Surfermat dhe skuadrat që jetojnë lojën e tyre vijnë dhe do të ju tregojnë se veshja e dhomës është një mënyrë klasike për skater dhe shfletojers që të bëhen vërtet pjesë e asaj që ata e vlerësojnë.

Sweatshirts Skandaloze dhe Fox për burra janë në dispozicion për t'ju ndihmuar në mbrëmje më të freskëta rreth një zjarri në breg të detit, dhe markat Lost i lënë të gjithë të mendojnë për pamjet më të nxehta. Palltot Billabong dhe Dickies, shumë në stile të thurrura, mund t'i mbajnë

Për shkak se është e ftohtë, nuk ka asnjë motiv për të ftohur vizatimet. Në përgjithësi, shfletojuesit e vërtetë dhe skaterat do të jenë në breg, pavarësisht sezonit.

Cilat janë tendencat aktuale në modën e rrobave të banjës

Rrobat e fustaneve të famshëm së bashku me Valët e Kalifornisë e bëjnë shëtitjen më të fundit në det një mundësi unike dhe të gjithë sytë do të jenë tek ata që veshin rrobat e rrobave të fundit të nxehtë ose në krye të rezervave të plota Tilt dhe Famous. Mbaro sw

Për fëmijët, këmishat, pantallonat e shkurtra, palltot dhe pantallonat e shkurtra mund të nënkuptojnë kontrastin midis freskisë dhe përleshjes në breg, dhe stilet e nxehta i përshtatin ato për çdo ditë. Mercury dhe Reef ofrojnë këpucët më të fundit me këpucët e tyre të këpucëve

Pra, nëse vërtet duhet të visheni dhe të përshtateni me skaterët dhe shfletojuesit e vërtetë, është thelbësore të gjeni veshjen e përsosur për prosperitetin tuaj. Përkundër faktit se me siguri nuk do ju bëjë konkurrencë superiore, në asnjë rast

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment