Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme?

Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme? [Shqiptar]

Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme?

Këmisha, xhinse, këpucë dhe një gamë e tërë veshjesh janë të mangëta nëse nuk keni një ndarje të mirë për t'ju dhënë një pamje ideale në veshjen tuaj. Bashkangjitja e një kravatë është thelbësore në ngjarje të tilla si një takim zyrtar në vendin e punës, një takim kapaciteti ose një mjedis pune, etj.

Lidhja e qafës është një detyrë e vështirë për dikë që injoron mashtrimet dhe kurthet për të monitoruar një. Këtu do të shohim disa faktorë kritikë ose këshilla mbi mënyrën më të mirë për të lidhur një kravatë? Për këtë, hapi i parë është të zgjidhni hijen më të arsyeshme që koordinon këmishën dhe pantallonat. Normalisht, një kravatë e fortë mund të vishen me këmisha të përshtatura dhe një kravatë planifikimi me këmisha të forta mbrojtëse. Asnjëherë nuk duhet të vendosni për lidhjen tuaj që mund të çmendet me stilin tuaj të veshjes.

Po ashtu, nëse jeni tensionues, mos lejoni thjesht lidhjen e bashkangjitur me një person tjetër i cili e kupton se ajo duhet të bëjë një përpjekje të mirë në të njëjtin numër herë, përveç nëse jeni mjaft i sigurt për ta lidhur atë. Kompanitë për të lidhur një kravatë janë:

  • 1. Ju gjithashtu duhet të siguroni këmishën dhe copëtimin. Ngrini copëtimin tuaj dhe palosni kravatë në qafë, nën këtë. Pjesa e gjerë duhet të varet dyfish pjesën e brishtë përgjatë dorës, djathtas ose majtas, të gjitha gjërat e konsideruara.

  • 2. Në këtë pikë, merrni fundin e gjerë dhe paloseni atë rreth pjesës së hollë, nën qafën tuaj, në mënyrë që pjesa e gjatë të shkojë rreth skajit të shkurtër një herë.

  • 3. Në këtë pikë, rrëshqitni pjesën më të gjerë të paketës së formuar.

  • 4. Ju duhet të kaloni fundin e gjatë, të gjerë, përmes grupit.

  • 5. Në këtë pikë, tërheq fundin e hollë të skajit të gjerë për të siguruar paketën.

  • 6. Në këtë pikë, mbajeni fundin e ngushtë me një dorë shumë të rëndë dhe rrëshqisni grupin me dorën tuaj mbizotëruese, por mos u martoni aq fort sa të mos ndiheni të qetë.

Ekzistojnë shumë stile grumbullimesh si katër, shtrëngatat gjysëm rrëshqitëse, kravatë me windsor dhe kështu me radhë që shkojnë mirë me stilin tuaj të veshjes.

Si të lidhni një kravatë

Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Burimi i imazhit: Lidhje të ndryshme për lidhjet, të skanuara nga një dokument i brendshëm i viteve 1980
Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme?
Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme?

Foto Galeria

Si e lidhni një kravatë të gjatë me një nyje të vetme? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment