Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur?

Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur? [Shqiptar]

Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur?

Nëse vishni kravatë në qafë, kjo është kur duhet të kuptoni llojin e qafave. Ekziston një shumëllojshmëri e lidhjeve dhe lidhjet e lehta mund të jenë poliester ose material tjetër i lehtë. Në përgjithësi thuhet se këto lidhje janë të lehta, por ato janë më të përhapura në Shtetet e Bashkuara sesa në Mbretërinë e Bashkuar, ku shumica e individëve përkulen në lidhje të trasha.

Lidhje të thjeshtë

Lidhjet e mëndafshta ose poliesteri janë zakonisht lidhje të thjeshta të përbëra vetëm nga mbrojtja nga hije e vetmuar. Lidhjet e thjeshta janë në mëndafsh të shndritshme, të përfunduara, të lëmuara, të mëndafshta dhe të endura dhe në një gamë të gjerë të hijeve. Këto lidhje mund të vishen për përdorim të rregullt dhe përdoren gjithnjë e më shumë për dasma. Pavarësisht fasteners standarde të qetë, lidhjet mëndafshi H / Rib dhe D / Rib kanë një brinjë të brishtë ose të pjerrët ose një strukturë të lehta, në mënyrë që lidhja të jetë përgjithësisht e thjeshtë. Hijet më të njohura për lidhjet e thjeshta mund të luhaten me stinët.

Lidhje stili

Lidhjet me stil janë shtypur ose thurur lidhjet e mëndafshta me një shembull ose model të veçantë, të tilla si spote, vija, dhe mund të luhaten nga stina në sezon. Lidhjet e stilit ndjekin rregullisht modele që krahasohen me ato të stilistit, por me një kosto të zvogëluar, edhe pse shumë lidhje të projektimit janë të arritshme për një arsye të veçantë, kështu që stoku është shumë i vogël. Në fund të sezonit, shpesh do të zbuloni linqe dizajni, por nuk duhet të varet prej tyre sepse mund të merrni atë që ju nevojitej në formën e përpjekjeve të famshme të librave të librave shumë përpara fillimit të aktiviteteve.

Lidhjet e animacionit

Këto lidhje përfshijnë personazhe të njohura të animacionit dhe rezultojnë të jenë një dhuratë e mahnitshme për njerëzit që i duan këta personazhe.

Lidhje fëmijësh

Ekziston një shumëllojshmëri e gjerë e lidhjeve të fëmijëve, duke filluar nga lidhjet e zakonshme që janë të përsosura për lidhjet poliestër të stilit të dasmave dhe argëtimet. Shumë prej lidhjeve dhe lidhjeve të mëndafshta të fëmijëve kanë lidhjet e burrave që i bëjnë ata idealë për dasma. Lidhjet e të rinjve janë po aq të rëndësishëm, dhe me gjatësi ose madhësi të ndryshme, dhe kjo është demonstruar në përfaqësim.

Lidhje ekstra të gjata

Këto lidhje janë rreth 10 "më të gjata se lidhjet e zakonshme dhe janë të strukturuara në mënyrë eksplicite për burra të gjatë, të mëdhenj. Këto lidhje janë të disponueshme në mëndafsh dhe poliester dhe tani zbulohen në poliestër të qetë.

Mbërthen në lidhje

Clips në lidhjet janë para-bashkangjitur me një kurth të shpejtë në pjesën e prapme të bandës dhe, gjithnjë e më shpesh, ato shoqërohen nga një kamxhik në qafë. këmishë pasi të jetë mbaruar maja e sigurt.

Si të lidhni një kravatë

Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut
Burimi i imazhit: Lidhje të ndryshme për lidhjet, të skanuara nga një dokument i brendshëm i viteve 1980
Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur?
Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur?

Foto Galeria

Cilat janë lidhjet më të lehta për t'u veshur? : Si të lidhni një kravatë të gjatë me imazhe: nyjën në dorën tuaj, nyjën gjysmë-windsor, nyjën e windsor, lidhjen e harkut

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment