Nā ʻōlelo hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa

Inā ʻoe e hana pinepine ʻana i nā mea hoʻonaninani, pono ʻoe e hoʻomaka i ka hoʻomaʻemaʻe, toning a me hoʻomoʻe i kou ʻili i kēlā pō.

Ma ka hana ʻana i kahi hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe maikaʻi, e kōkua ʻoe i ka hoʻokuʻu i ka wā lohi ma o ka mālama ʻana i kou ʻili i kahi kūlana maikaʻi.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe e wehe i ka hana ʻala a pau ma luna o kou maka i ka lā a pau.

E hoʻopau pū i ke hōʻuluʻulu ʻana o ka paʻū a me nā lepo i hōʻiliʻili i kou maka i ke ao holoʻokoʻa i kāu mau hana hana a hiki i kou lima, ke nui e lehulehu e paʻi pinepine i ko lākou maka ma ke ao.

E ʻalo i kou lauoho mai kou alo e ʻoluʻolu e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili a pau a hiki i ka lauoho.

Ke hoʻomaʻemaʻe ke mascara a puni nā maka, e makaʻala i ʻole e kau i ka ʻili.

Ke hana nei a puni ka maka, e hoʻohana i nā pōkā poli a i nā ʻili pokole e wehe i ka mascara a me ka eyeshadow me kahi leʻoni hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

He wahi kēia e pono ai e makaʻala pono loa no ka mea, he ʻoluʻolu nā ili a puni nā maka.

Ma ke koena o kou maka, hiki iā ʻoe ke kau i ka lepa hoʻomaʻemaʻe me kou mau lima.

Hoʻomoʻa i ka wai hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o ka ʻili, ʻoi aku hoʻi ma nā wahi kahi āu e ākea ai i nā blackheads a me nā ʻano ʻokoʻa ʻē aʻe.

Ma ka hōʻoluʻolu o ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻamaʻa i ka ʻili, e kōkua ʻoe i ka hoʻopau ʻana i kekahi kūkulu kāmela hana hoʻomaʻemaʻe a me ka lepo ma nā pali o ka ʻili a hōʻemi i ka hopena o nā pilikia ʻili e like me ka huehue.

Ke noi ʻoe i ka mīkini hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i kou alo a pau, hiki iā ʻoe ke holoi mālie iā ia me ka ʻokaʻī a i ʻole paha ka pahu pale no ka toning.

ʻOiai inā ʻoe e hoʻohana i ka wai maʻemaʻe i ka pō, ʻoi aku ka naʻauao ma ke ʻano o ka holoi ʻana i kou alo i ke kakahiaka.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo