Na Botox

Na ʻO Botox kahi loea kaulana no ka hoʻohana ma ke alo e hōʻemi i nā hopena ʻike o ka wā kahiko.

Hoʻohana pinepine ʻia ia ma ka ʻaoʻao o luna o ka maka, ʻo ka maʻamau o ka maka o ka maka a ma waena o nā maka e hoʻēmi i nā maka.

Na Hoʻomaupū ʻo Botox i nā ʻāpana a kahi i hoʻopaʻa ʻia a pēlā mai ka pale ʻana i kēia mau ʻenemi i ka hoʻokumu ʻana i nā kūloʻe i ʻike ʻia i ka ʻili.

Nui nō ia me ka lawena a puni nā laina a nā wāwae's i ʻike ʻia mai nā ʻaoʻao waho o nā maka.

Hiki ke nalowale nā ​​laina kahiki no kekahi mau mahina ma hope o ke kūʻana a me ka laina i ka lae e huki ai.

Although this is only a temporary measure, most Na Botox treatments will work well for 3-6 months at a time.

Na Hana nā Botox ma o ka lawe ʻana i nā ʻelele a ka lolo e hoʻouna ai i nā ʻeha i hōʻeha ʻia e nā nauna, pale i nā ʻuhane o ke kū ʻana, e ʻae ana i ka ʻili o ke kino e noho mālie a ʻaʻole hoʻi oho.

ʻOi aku ka hoʻomaʻamaʻa hou ʻana i loaʻa iā ʻoe, ʻoi aku ka nui o ka ʻoi aku.

It has proved so popular that younger women receive Na Botox treatment before the appearance of wrinkles to reduce the risk of getting wrinkles and look older as they get older.

The earlier Na Botox treatment begins, the more effectively it reduces the incidence of wrinkles, which is why more younger women use it sooner rather than later.

Na Ua hoʻohana maluhia ʻo Botox no ka iwakālua o nā makahiki he nui i nā noiʻi lapaʻau a, ʻoiai ʻo kekahi mau hihia i loaʻa nā hopena kūpono ʻole, ʻaʻole hanana ko lākou ulu ʻana.

ʻAʻole hoʻokele mau ka hopena i nā hopena koke a lawe i kahi hebedoma a i ʻole ma mua o ka hopena o ka hopena e makemake ai i ka mea maʻi.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo