ʻO ka chikkerʻulaʻulaʻulaʻula

ʻO ka Chikker Chikker Red Red , kūʻokoʻa i ka papa o ka polish o Polani Me ka hui pūʻana o ka moa i ka momona, nā mea hou, a me ka suito-ofomatati.
ʻO ka chikkerʻulaʻulaʻulaʻula

ʻO ka Chikker Chikker Red Red , kūʻokoʻa i ka papa o ka polish o Polani Me ka hui pūʻana o ka moa i ka momona, nā mea hou, a me ka suito-ofomatati.

Hoʻopili me nā flavor flavors: no ke aha keʻano o ka chikkerʻulaʻula ulaula

ʻOi aku ka nui o ka chikkerʻulaʻula ma mua o kahi pāʻina maikaʻiʻole; ʻO kahi moʻomeheu Culury i nā moʻomeheu meaʻai waiwai o Polani.

  • SUCCLELED SHIRD: E lawe i ka Cuisine Florice i nā mea i pau o ka moa, a me nā meaʻulaʻula ulaula
  • ʻO Tomato-Orion Sauce (SOS Pomidopory Z Cebulą):ʻo ia ka mea e pili ana i ka nani o nā aniani
  • ʻO ka Busmeal-lepo lepo:ʻO keʻano o ka subtlet o ka countsmeal i loko o ka bun echo
  • ʻO ka'ōpū o ka ho'āʻo a me ka texture: ka huiʻana o ka cromch

ʻO ka chikkerʻulaʻula wale nōʻaʻole wale i ka pōloli; E haʻi ana i kahi moʻolelo o ka mōʻaukala o ka polish culiny a me nā kiʻi kiʻi kiʻi.

Kahi e kauoha ai i ka chikkerʻulaʻula: nā koho kūpono no ka laweʻana

No ka poʻe makemake e Savor ʻO ka Chikker Chikker Red Red a iʻole ka laweʻana i nā koho likeʻole, loaʻa nā koho likeʻole:

  • Kauoha ma o McDonald's App: Ma ka hoʻohanaʻana i ka app o McDonald, hiki i nā mea kūʻai ke kau i kahi kauoha a e koho paha i ka haleʻaina a iʻole e hāʻawiʻia ma o McDeliverry.
  • %%% E KOMOHE ANA I KA LOA ANA I KA LOHE ANA I KA LOA ANA I KA LOHE ANA I KA WELI ANA I KA LAHUI ANA I KE KUPUNANA ANA.

Hopena

Ke kū nei ka chikker ulaula ma keʻano he nui o nā moʻomeheu i loko o nā moʻomeheu o Polani ma loko o ka hale kūʻai wikiwiki loa. Inā hauʻoli iā ia ma kahi haleʻaina kūloko a iʻole ka mālamaʻana iā ia ma ka home ma o nā koho koho kūpono, hāʻawi ka Chikker Red Red i kahi pākeke e hele ai

Mai ka crunch o ka moa i ka tang o nā bos pomadoprowy z cebulą a me ka pale palupalu o ka pālaniʻulaʻula He mea kanuʻo Culreen, e kali ana i kaʻikeʻana i nā kama'āina a me nā malihini e like me nā malihini. E ho'āʻo i ka Chikker Chikker Red Red i kēia lā, a e noi aku i kahi huakaʻi hele i kahi poli wale nō.


Michel Pinson
E pili ana i ka mea kākau - Michel Pinson




Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo