ʻO ka ʻili ʻōpiopio

ʻO nā makahiki ʻōpiopio ka mea maʻamau me ka pilikia loa e pili ana i ke ʻano o ka ʻili.

ʻO ka pilikia ke kumu ma ka sebum.

ʻO Sebum ka ʻōlelo i hoʻohana ʻia e nā dermatologists no ke aila i hana ʻia i loko o ka ʻili a huna ʻia e nā palu. ʻO ia kahi mai ka hapanui o nā pilikia.

I ka wā o ka wā ʻōpiopio, i ka wā e ikaika loa nā kaomi o ka wahine, hana nui ke kino i ka sebum mai nā gland sebaceous e hoʻopuni ana i nā follicle lauoho.

ʻO ka epidermis, ʻo ia ka ʻaoʻao waho o ka ʻili, e wehe mau i nā ʻili kino make.

ʻO ia kēia mau make make i hui pū ʻia me ka sebum nui e hoʻokau i nā pilikia a pau i loaʻa i nā ʻōpio he nui.

I ka pili ʻana o nā pores me kēia hui pūpū o ka sebum a me nā ʻili poloka, loaʻa ʻoe i nā pimples, whiteheads a me nā blackheads.

Hiki i ka exfoliation ke kōkua i ka hemo ʻana o nā ʻili o ka ʻili o nā ʻili, akā ke hoʻāʻo nei e hoʻoneʻe i nā aila ʻehā i hua ʻia e hiki ke hoʻonui i ka nui o ka hana e like me ke ʻimi e ke kino i ka aila i hala ʻia e nā mea hou aku.

Hiki i nā ala hou ke hoʻomaikaʻi i ka ʻili a, ma kekahi mau mea, hoʻemi a hoʻopau paha i nā pilikia a me nā maʻi like ʻole.

Ma ka mālama ʻana i ke kīʻai kūpono a hoʻopau i nā meaʻai o ka junk, ʻaʻole wale ke kino e ola maikaʻi, akā ʻo ka ʻili.

Hele i waho a leʻaleʻa i ka lā me ka hoʻoluhi ʻole ʻana a me ka pōʻino o ka lā e kōkua i ka olakino ʻōiwi, akā pono ʻoe e makaʻala loa i ka ʻike ʻana he kaupaʻa ma waena o nā pono a me nā hopena o ka mālamalama. ʻāhane ultraviolet.

Hiki i ka hapa o ka haʻahaʻa o ka meaʻai i nā rashes. ʻO ia ke kumu e pono ai i nā poʻe he nui i ka vitamin A e hoʻomākaukau e hoʻihoʻi i ke ʻano o ko lākou kino.

E maopopo, mākaʻomaʻo, mālama maikaʻi o ka ʻili, a me ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi e hele lōʻihi i ka mālama pono ʻana i ka pehu.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo