Pehea e mālama ai i ka maloʻo maloʻo, ke kālai ʻia me nā lāʻau paraffin

Inā maloʻo kou mau wāwae a ʻāʻī paha, hiki i kāu kauka a mea hoʻonani paha ke ʻōlelo aku i nā lāʻau wela wela. He hana maʻalahi ia e hana nei i nā mea kupanaha. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia e mālama i nā elbows chapped. Pehea ia e hana ai:

Hana ʻae 1: E ʻimi i kahi ʻōnaehana holomua paraffin

Hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā kaupa paraffin online a i ʻole kāu hale olakino a me ka hale kūʻai kūloko. Hiki ke kūʻai aku i nā waihona Fusion ma ka pūnaewele. A i ʻole hiki iā ʻoe ke hoʻoo i ka palaʻai i loko o ka pāʻai i loko o kāu pākaukau a i ʻole ka microwave. ʻO ka pilikia me ka hoʻohana ʻana i kāu hāmeʻa a microwave paha ʻoe ʻaʻole hiki ke mālama i ka mahana. Hiki ke kīleʻa wela ke wela iā ʻoe. Hoʻolālā ʻia kahi papa elele hoʻonaninani paraffin e hoʻoheheʻe i ka pala a mālama iā ia i kahi mahana.

Laki 2: E hoʻoinu i ke kāʻei

ʻO ka rewa ʻana o ka pauka hiki ke lilo i hoʻokahi hola. Hoʻokomo i ka fuser ma kahi palekana. ʻO kēia kumu, ʻaʻohe mea hiki ʻole ke hōʻeha iā ia. Pono ʻoe e hoʻokomo i loko o ka pā i loko o kahi pā. Hoʻokahi manaʻo e kau i kāu pahu pālule paraffin ma ke kāwele i ka papahele. E hoʻopaʻa iā ia i ka pā o ka paia a haʻalele ia.

ʻAkahi 3 - ʻOiai ke wulu nei ke kaʻo

Ke aniani nei ke aniani, e lawe i ka manawa e hoʻokaʻawale a hōʻiliʻili i kāu koena o kāu mau mea hana. Mea hoʻomaikaʻi nui i kou ʻili ma mua o ke kāpī ʻia ʻana i ke aniani. Kōkua ka ʻōmaʻomaʻo wela i ka makika i kāu ʻili. Makemake ʻoe e hoʻākoakoa i nā pale polū a me nā pēpē palupalu. Loaʻa mau waiwai kekahi mau kāwele.

Laulaha 4: Lūlū a waiwai

I ka manawa e hoʻoheʻe a waʻilohi ke kīʻaha ma kahi pākēkē e hiki i ka wā, e hiki i ka manawa e holo ai. I ka nui o nā hihia, makemake ʻoe e kīpī i kou lima a i ʻole wāwae. Hoʻopili i kou lima i ke kao wela a e hoʻopū ka maka i kou ʻano. Lawe i kou lima. ʻAe i ka ʻaila ka paʻu iki a hoʻoilo hou i loko o ka ipo wela. E hana hou i kēia kaʻina ʻelima a ʻehiku a hiki i kahi ʻāpana mānoanoa o ke kaokeo mahana e hoʻopili ʻia i kou lima a i ʻole wāwae. E kau i kou lima i loko o ke ʻeke a inā hiki, e hala i loko o ka pulupulu. Hele mai nā loko heʻe he nui me nā ʻeke ʻē aʻe, nā kūpeʻe lima a me nā poloka parafin.

ʻLelo # 5 Hoʻomaha a kāpili

Ma ke ʻano he kānāwai maʻamau, makemake ʻoe e hoʻokuʻu i ka pala wela ma kou lima a hiki i 30 mau minuke. Loaʻa ka wili paraffin Hot no ka mea he emollient. Hoʻohana ʻia e palulu i ka ʻili. Hana ʻia mai nā huahana petroleum, e hoʻihoʻi maikaʻi loa ia i ka wela. Wehe ʻia ka hoʻoilo wela i nā pores a hōʻoluʻolu i nā ʻehaʻeha. I ka manawa e ʻae ai ʻoe i ka hoʻōho o nā wīwī iā wīwī, ua hiki i ka manawa e wehe ai. Hiki iā ʻoe ke hoʻowalewale hou. E hoʻolei wale a hoʻolei aku.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo