E loaʻa i kahi ʻula piha ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo

ʻAʻole maʻalahi ka mālama ʻana o ka ʻili e like me kou noʻonoʻo ʻana. ʻO nā mea e like me nā huehue a me nā lā hōʻino i hiki ke hoʻopilikia i ka hiʻohiʻona o kou ʻili. Ke ulu mau nei kou kino i ka ʻili hou, no laila e maopopo ʻoe i ka hana maʻamau e mālama ai i kēia ʻili a ola kino. E kōkua kēia mau manaʻo iā ʻoe e hoʻomaikaʻi i kou ʻili.

Ma hope o ke aʻo ʻana, pono ʻoe e lawe i ka ʻauʻau no ka ʻili e hoʻomaʻemaʻe. ʻO ka holoi wale ʻana me kahi kāwele ʻaʻole e hōʻalo i nā maʻi o nā maʻi. Hoʻohui, hoʻohana i ka wai suawai i ka ʻauʻau ʻana.

No ka hoʻopau ʻana i ka ʻili make ma kou alo, e hoʻohana i kahi ʻōpala exfoliating. I ka hala ʻana o ka manawa, hōʻiliʻili nā mea make i ka maka, e hāʻawi ana i kahi ʻano maloʻo a maloʻo. Hiki i nā mea hoʻihoʻi hoʻopiʻi i ke kīwī o nā ʻili make, e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻōpio'ōpiopio a nani. Eia kekahi, lawe ka exfoliant i ka lepo a me ka ʻaila mai kāu mau pu, e kōkua ana iā lākou e nānā liʻiliʻi.

Kahi i ka ulaula i kēia lā! ʻO ka ulaula a me ka hoʻohana ʻana i kēia mau huahana e hoʻonele i kou pehu o ka oxygen, ʻokiʻoki i kou kahe o ke koko a hoʻolōʻihi ʻoe i nā makahiki ʻoi aku ka makahiki. Hiki ke hōʻole i kou kino o nā pono kūpono. E hoʻoili nō hoʻi ʻoe i kou ʻili i kekahi o kona elastin a me collagen. ʻO ka haʻalele ʻana i ka hūnā e hiki ke mālama wale i kou ʻili a me kou ola.

He ala maikaʻi loa ka exfoliation i ke olakino, ka ʻili kino maoli. Ke hoʻoluhi ʻoe, ua hoʻopau ʻoe i ke kaʻe o ka ʻili o nā ʻili. Hōʻike kēia i ka ʻili hou i kou maka. Hiki iā ʻoe ke wehe i ka aila a me nā pilikia ʻili e ka exfoliating.

No ke kōkua ʻana i ka ʻili maloʻo, e hoʻohana i nā humidifiers ma ka home a me ke keʻena. Kōkua i ka lewa e kōkua i ka hydrated i kou ʻili. Inā maloʻo ke kulu āu e noho ai, hiki i kahi moistifier ke pale i ka pilikia o ka hōʻalo a me ka maloʻo o ka ʻili. Loaʻa nā ʻano ʻano he nui o nā humidifiers i nā kumukūʻai kūpono loa.

Hoʻonui i kou ʻili me ka loiloi kīwī. He kūlohelohe kēia ʻano o ka exfoliation a nani loa ke kūʻai ʻana aku a noi. Eia kekahi, e hoʻēmi ana i nā ʻōnaehana ʻeha make ma luna o kāu ʻili. Lawe mai kēia huahana i ka ono, kahi e kōkua ai i kou helehelena.

Hoʻokomo ʻoe iā ʻoe iho i kahi leʻaleʻa maikaʻi ke ala maikaʻi loa e mālama pono ai i kou ʻili. Nui nā hanana e hōʻeha ai i ke kaumaha, a hiki i ke kaumaha ke alakaʻi i kahi pakele. ʻO kēia ke ʻano o kāu mea e hana ai i kekahi mau mea hoʻomaha a hiki ʻole ke ʻike mai nā hemahema ma kou alo.

Hoʻopili ʻia nā moisturizer scented e loaʻa nā mea kūlohelohe e hōʻeha i ka ʻili. Koho i nā lola unscented a me hypoallergenic. ʻAʻole pono ke hoʻokaʻawale ʻana i ka waila i ka mālama ʻana i kou pakanā. E noʻonoʻo pono e heluhelu i nā mea o nā aila a me nā lotiona āu e hoʻolālā nei e kūʻai. Inā ʻike ʻoe i ka mea inu wai, kahi mea ʻala a mea la hoʻi he ʻano mea like me ka mea hoʻonaninani.

ʻO ka hiamoe kou hoa aloha inā makemake ʻoe i ka ʻili maikaʻi. Inā lawa ʻole kāu hiamoe, e kū mai ia ma kou mau ʻili a me ka ʻili. Kuhi e hiamoe i ka ʻewalu mau hola i ka pō e mālama i kou kino.

E kiʻi i ka meaʻoi loa o kāu moisturizer, e hoʻomāwahi iki i mua o ka hoʻohana ʻana. ʻAe kēia i kou pehu e hoʻoikaika koke. pēlā e hoʻonui ai i ka hana o ka moisturizer. Inā makemake ʻoe e hoʻomoʻi iā ia, kau i loko o ka microwave a mai wela ʻoe iā ʻoe iho. Hiki iāʻoe ke kau i ka luhi i loko o ka wai mahana e hoʻomoʻo ai ia.

Moisturize mau keiki me ka ʻili, maloʻo. Hoʻomaʻa i nā moisturizer i nā mea ʻole ʻole, e like me nā mea e kūʻa no nā pākeke. Inā ʻaʻole i hoʻoholo ʻia kā lākou mau pilikia, e hoʻāʻo e hana i kahi moisturizer lāʻau lapaʻau a ʻike i ke kauka o kāu keiki e ʻike i ka mea e ʻoi aku ka maikaʻi.

ʻO ke noi o kēlā me kēia lā ka kī i ke poʻo ʻōpio a maikaʻi. Hiki i ka lā ke hōʻino a hoʻopaʻa i nā hemahema o nā ʻano ʻokoʻa ma kou ʻili. Hiki iā ʻoe ke pale i kou ʻeha mai ka pōʻino i ka lā ma o ke koho ʻana i ka lā 15F SP minimum.

Ma hope o ka ʻauʻau ʻana a me nā hukahū ke maloʻo kou ʻili, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka makika i kou ʻili. E wehe ʻo nā ʻōhinu me ka uahi wai, e ʻoluʻolu ka moisturizer e hoʻouka maikaʻi. Hiki i ka hoʻohana ʻana i nā moisturizer i kēlā me kēia lā ke pale i ka dehydration i hoʻoili ʻia i nā mea haumia maikaʻi i ke olakino ma ke kaiapuni.

Hoʻopili i ka palaʻai, kahi kīʻaha maʻamau e hiki ke mālama i ka ʻili i hōʻino ʻia. Kāwili iā ia me ka wai e hoʻopulu ai i kahi pōpō i hiki iā ʻoe ke noi nui i ka pō ma luna o nā pimples a ʻūʻī paha iā i nā wahi maloʻo a pāpaʻi e like me nā elilows a me nā kuli. Kāwili ʻia me ka wai wela e wehe i kahi kūkulu o nā huahana pena i kāu poʻo.

Hoʻopiha i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā me Vitamin H, kahi mea nui o ka ʻ olala olakino. ʻO kēia ke ʻano o ke ʻano o nā maka a me ke kukui. Hoʻolauleʻa kēia i ka palupalu, hiki ke hoʻemi i ke ʻoki a hoʻolilo i kou ʻili. ʻOiai paʻakikī paha ka manaʻoʻiʻo, ʻo ka hoʻohana ʻana i nā huaora he ala maikaʻi loa ia e kōkua ai i kou ʻili i ka mālama ʻana i kona olakino.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo