Pehea e mālama ai i kou ili

Pono ke olakino a me ke ʻano o kou ʻaki e hana i loko o loko a i waho. He mea koʻikoʻi nā mea ʻelua no ke kino olakino. Nui nā mea āu e ho'āʻo ai ke loaʻa kahi kino olakino. Loaʻa nā manaʻo maikaʻi ma lalo, no laila e heluhelu ʻia!

Hiki i nā hobi a me nā leʻaleʻa ke lilo i pohakou i ka hoʻolālā mālama kino. Hoʻomaʻa pinepine ka huehue i kou wā ma lalo o ke kaumaha. ʻO ka lawe ʻana i ka manawa no nā hana leʻaleʻa, e like me ka leʻaleʻa, hiki iā ʻoe ke hōʻoluʻolu iā ʻoe a hoʻomaikaʻi i ka kahe o ka oxygen i loko o kou kino, ka mea maikaʻi no ka paʻakikī.

Inā makemake ʻoe i kou ʻili e nānā maikaʻi, e noʻonoʻo e ʻai i nā meaʻai i nā momona momona o omega-3. Pono ka nui o nā momona momona o ka Omega-3 no ka mea e hōʻemi ana i ka nāwī. Hiki i kēia mau ʻaina ke kōkua i nā ʻili a me ke ʻano o ka ʻili o ke kino.

ʻO ka mālama ʻona maikaʻi maikaʻi ka hoʻohana ʻana i kekahi mau huahana i kēlā me kēia pō ma mua o ka hiamoe. ʻO kēia mau huahana e hōʻoia i ka ʻili o kou ʻili ke hiamoe ʻoe. ʻO ka lehelehe polū, ka pulima lima a me ka ʻaila cuticle kekahi o nā huahana mālama kino nui i ka wā moe.

I mea e pale ai i kou mau wāwae i kahi e maloʻo ai, e pale i nā kāmera a me nā mea ʻala nui. Hoʻopau nā pulu Germicidal i nā aila mai kou kino. ʻO ka hoʻōla paʻakikī a hoʻohana ʻana i ka wai wela wela e hiki ke hōʻeha i kou ʻili. No laila, e hoʻohana ʻoe i ka kika nani i ka wai mahana a palū liʻiliʻi i kou ʻili e pale i ka maloʻo ʻana.

E makaʻala i ka wā e ʻoki ai i hōʻino i kou ʻili. E hōʻoia e hoʻohana i kahi gel, kaʻaila a i ka mea lulu paha e hoʻohana maoli i kahi ʻili. Kūleʻe i ke ala like, ulu ka lauoho i mea e pale ai i ka pōʻino o ka ʻili. Inā ʻaʻole ʻoe e lūlū i kēia ala, e loaʻa ana i kāu ʻili ka liʻiliʻi o ka aila, hiki iā ia ke hōʻino.

Inā nā kaumaha anuanu a me nā maʻi kūlohelohe e kaumaha ai iā ʻoe, e noʻonoʻo e hoʻonui i ka lysine i kāu meaʻai i kēlā me kēia lā. Hiki iā ʻoe ke lawe iā ia ma ke ʻano he kīkoʻo, eʻai i nā meaʻai i loaʻa iā ia a kūʻai paha i kahi bula bal i loko o kēia ʻano mea. ʻO ka lehelehe polū me ka lysine kahi ola.

ʻO kahi ʻāpana maikaʻi no ka mālama ʻana i ka ʻili maikaʻi ke hoʻohana i kahi moisturizer i kēlā me kēia lā. Hiki iā ʻoe ke pale aku i ka ʻili maloʻo a mālama i ka hou a ʻōpio a ke ʻōpio ma ka hoʻohana ʻana i kahi moisturizer. Hōʻā ka ua i ke kauwela no ka ʻili a he mea pono e hoʻohana i ka moisturizer i kēlā me kēia lā i ka manawa. Hiki iā ʻoe ke mālama i kou ʻili maikaʻi ma o ka mālama ʻana i ka hydrated.

Hoʻopili i kāu inu wai. Inā inu nui ka ʻona i ka momona, ua hoʻonā nā kahu o ka ihu a hana i ka ʻili o ka ʻili. ʻIke ʻia ka alikaila i ka exacerbate rosacea, hoʻemi i ka hale kūʻai vitamin A, a hoʻomaikaʻi i ke ʻano ʻelemakule.

ʻO ka mea kanu lāʻau Jasmine kahi liʻiliʻi ʻenehana rejuvenation huahana. Loaʻa i ka mea kanu mea kanu he nui nā antioxidants e hoʻomālamalama ana i ka ʻili a hāʻawi i kahi ʻano akaka. Ua ʻōlelo pū ka ʻenehana dermatologist i kēia huahana.

Hiki i kekahi mau holoi holoi ke hoʻopilikia i ka maikaʻi o kāu ʻili i ka lōʻihi. I mea e hōʻalo ai i ka ʻili maloʻo, koho i nā mea hoʻomaʻemaʻe kino e loaʻa ana nā huaora a me ka moisturizer. Kōkua nā  Huaora E   hoʻoponopono hou i kou ʻāʻī a me nā moisturizer e kōkua i kou ʻili e mālama i kona kūlike o ka hydration.

Kōkua ka Huaola B3 Maʻa e hōʻemi i kaʻulaʻula a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o kou ʻano. Hoʻonui kēia i ka hiki i ka ʻāʻī ke mālama i ka lepo a kōkua e pale aku i ka huhū. I nā hebedoma, e hoʻōla ʻia kou ʻili a nānā pono.

E ho'āʻo e pale i ke kaumaha nui i kou ola i kēlā me kēia lā. ʻO kaʻoi aku o ka pohihihi ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o kou maka. E mālama i ka kaumaha āu e ʻike nei a hoʻāʻo e loaʻa i ke kumu. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia no ke kiʻi i kahi ala hou e hoʻokele ai i kou kaumaha a me kou ʻano.

Inā makemake ʻoe i kou moisturizer e ʻoi aku ka maikaʻi, e hōʻoia e wela i ka wā ma mua o ka kau. E kōkua ka moisturizer mahū e wehe i kāu mau pores, e ʻae i kou ʻili e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi aku. Mālama wale nō kekona i ka microwave e hoʻomoʻa i ka moisturizer. ʻO kekahi mea āu e hiki ke hoʻāʻo e waiho i ka moisturizer i loko o kahi kīʻaha i hoʻopiha ʻia me ka wai mahana e hoʻomehana ai iā ia.

ʻO Stress kahi mea e pale aku ai inā makemake ʻoe e haʻalele i kāu huehue. No laila, pono ʻoe e ho'āʻo i ka hōʻemi i ka pohō e hoʻomaikaʻi i kou ʻili. E hāpai ʻia ka ʻili olakino e hōʻemi ana i kāu mau kuleana a aʻo mai e hoʻomaha a hauʻoli i ke ola.

Hiki ke leʻaleʻa spa ke leʻaleʻa iā ʻoe a me kou mau hoa makemake e mālama i ka mālama kino. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaha a mālama i kou ʻili.

ʻO ka mea nona ka helehelena o ka ihu e koho i ka lā ke koho e hoʻēmi i ke ʻano o ka ʻili ʻōpiopio. ʻO kekahi o kēia mau koho i loaʻa dermabrasion, laser abrasion a me nā peels kemika. I kekahi manawa hui pū kēia mau kaʻina no ka hopena maikaʻi aʻe. Hiki i nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻole maikaʻi ke loaʻa ka huaʻai C ka mea e hoʻomaikaʻi i ka ʻili i hōʻino ʻia.





Nā pane (0)

E waiho i kahi manaʻo